{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Slik planlegger du en reise i vinter (som faktisk blir noe av)

General Girl In Turquoise Water Cover

Lengter du etter å reise av gårde i vinter? Vi hjelper deg med å planlegge reisene som faktisk blir noe av!

Flere og flere vaksinerer seg og verden følger derfor etter med å sakte, men sikkert åpne opp grensene sine igjen. Men du er ikke alene om du har stilt deg selv spørsmålet: "Hvor kan jeg reise i vinter og hvordan påvirker Omikron reiseplanene mine"? Det korte svaret er at du kan reise til mange fantastiske destinasjoner rundt om i verden - så lenge du oppfyller innreisekravene og vet hvilke restriksjoner som gjelder for destinasjonen. Les videre om du vil vite hvordan du gjør vinterens reiseplaner til virkelighet + noen forslag til hvor du kan reise akkurat nå!

Vil du reise av gårde nå, ja da har vi noen tips som øker sjansen for at du faktisk kommer deg av gårde:

  • Det hadde vært deilig å reise jorden rundt, hadde det ikke? Men akkurat nå så er det litt vanskelig, i og med at endringer skjer så raskt rundt om i verden når det kommer til fly, innreiseregler og lokale restriksjoner. Velg derfor 1-3 destinasjoner i stedet for å være siker på at reisen din blir noe av. Det positive med å velge færre destinasjoner er at du får mer tid til å virkelig bli kjent med stedene og kanskje kan besøke flere steder på destinasjonen som du eller ikke hadde tatt turen innom. La deg inspirere av noen av reiseforslagene våre nedenfor!
  • Før du reiser noe sted bør du holde deg oppdatert på vaksinestatus i det landet du planlegger å besøke. Statusen gir deg nemlig en indikator på hvor sannsynlig det er at nye innreiseregler og lokale restriksjoner innføres på kort varsel (som kan sette en stopper for reiseplanene dine). 
  • Husk å ha reiseforsikringen din i orden! Med en bra reiseforsikring kan du slappe av og slippe unødvendig mye stress om du skulle ha uflaks på reisen. Spør oss om reiseforsikring, så sørger vi for at du er dekket hele veien.
  • Selv under normale omstendigheter så kan det å planlegge en stor reise by på spennende problemstillinger og en god dose spørsmål knyttet til reisen. Men det er akkurat derfor vi finns! Book et møte med våre reisespesialister i butikk, via telefon eller video helt gratis, så skal vi gjøre vårt beste for at du får den reisen du drømmer om! Våre reisespesialsiter er globetrottere og holder seg kontinuerlig oppdatert på hva som skjer i verden i forhold til korona, slik at du slipper å holde styr på alt sammen!

Snakk med en reisespesialist

Den perfekte kombo: Sri Lanka & Maldiverna

Vi kaller dette for den perfekte kombinasjonen, og det er ikke uten grunn. Kombiner øyhopping på vakre Maldivene med frodig natur og dyreliv på Sri Lanka! Hva er det å ikke like med denne reisen? Dette reiseforslaget er for deg som både vil slappe av på hvite sandstrender, snorkle i krystallklart vann og i tillegg reise gjennom noen av de fineste landskapene som finnes.

Reiselengde: Vi anbefaler rundt 6 uker

Pris fra: 38.799 NOK
(inkluderer fly, øyhopping, surf camp, en opplevelsesreise og bestillingsomkostninger)

Se hele reiseforslaget

Spanskkurs, surf og frivillig arbeid i Costa Rica

Om du ikke allerede har besøkt dette magiske landet så er det kanskje på tide å planlegge en tur dit nå? Hva med å slippe unna den kalde norske vinteren noen uker og heller ta et spanskkurs, drive med yoga, jobbe som frivillig og oppleve dyrelivet i Tortuguero National Park? Costa Rica er også et lite paradis for deg som elsker adrenalinkicket. I stedet for å bruke masse penger på å fly mellom destinasjoner så kan du legge pengene i flere spennende aktiviteter som surfing eller strikkhopping. Pura Vida!

Reiselengde: 4-6 uker

Pris fra: 28.215 NOK
(inkluderer fly, spanskkurs, frivillig arbeid, en opplevelsesreise og bestillingsomkostninger).

Se hele reiseforslaget

 

En episk reise gjennom Thailand

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Thailand fortsetter å være et superpopulært reismål, år etter år. Her finner du noe for alle, uansett som du vil ligge på kritthvite strender, gå deg vill i frodig natur, bli bergtatt av templer eller stappe deg full av deilig thaimat! Dette reiseforslaget tar deg fra pulserende Bangkok, gjennom jungelen til Hua hin og Khao Sok National Park. Jobb som frivillig på et redningssenter for dyr og avslutt reiseeventyret med dykking på Koh Tao. Føler du for det, så kan du jo fortsette reien videre!

Reiselengde: 5-6 uker

Pris fra: 25.314 NOK
(inkluderer fly, dykkekurs, frivillig arbeid, 2 opplevelsesreiser og bestillingsomkostninger)

Se hele reiseforslaget

Roadtrip i USA: Florida

Det finnes ikke noen bedre måte å oppleve USA enn på en road trip. Listen over steder som er verdt t et besøk er LANG, men lengter du etter sol og varme så er en road trip i Florida det du leter etter! Begynn og avslutt road trippen i Miami og opplev alle de fargerike stedene, hvite strendene og sjekk ut hjemmet til alligatorene underveis. Tilbake i Miami kan du velge å reise videre til andre steder i USA eller hoppe på flyet hjem - det er helt opp til deg!

Reiselengde: 2-3 uker

Pris fra: 12.523 NOK
(inkluderer fly, leiebil, 2 overnattinger og bestillingsomkostninger)

Se hele road trippen

Roadtrip i vestlige Canada

Har ikke noe imot vinteren og kulden som følger med? Er du i tillegg glad i skisport og kanskje også hockey? Da er Canada det perfekte stedet for deg! Plukk opp leiebilen i Vancouver og sleng deg ut på veien for å oppleve noen av de vakreste nasjonalparkene du har sett og kjenne på storbyfølelsen i Vancouver og Calgary. Høres det ut som noe for deg? Let's go! 

Reiselengde: 2-3 uker

Pris fra: 16.053 NOK
(inkluderer fly, leiebil, 3 overnattinger og bestillingsomkostninger)

Se hele reiseforslaget

Slik hjelper vi deg!

Visste du at reiserådgivingen vår er helt gratis? Prat med våre erfarne reisespesialister om hvor du kan reise nå! Som fullvaksinert finnes det flere steder du kan besøke i vinter og vi hjelper deg med å finne ut av hva som trengs for at du kan reise trygt inn i landet. Husk at forslagene ovenfor er nettopp det, kun forslag. Snakk med oss om dine reisedrømmer, så hjelper vi deg med å realisere dem!

Book en reiseprat med oss!

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...