{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Thailand har åpnet igjen - her er 5 ting du bør få med deg!

Koh Tao Girl On Rock

Ventetiden har vært laaang ...

Thailand har i en liten periode nå ønsket reisende velkommen til sitt topiske paradis. Været og kuldegradene her hjemme gjør at vi (i hvert fall) syns det er ganske så appellerende å skulle hoppe på et fly og sette kursen mot "The Land of Smiles"; Thailand. Her venter vakre strender, frodig jungel, deilig mat og +30 varmegrader! Her er 5 ting vi vil gjøre i Thailand veldig snart!

Lengter du også etter strender, sol og +30 varmegarder?

Du er ikke alene, for å si det sånn! De siste 2 årene har vært tøffe for alle oss som er eventyrsøkende sjeler, men det er lys i enden av tunnelen - og for øyeblikket ser det ut til at den tunnelen slutter i Asia!

Vi er ekstra begeistret for at backpackerfavoritten Thailand har åpnet igjen. Her får du den perfekte vinterferien med ALT du ikke får hjemme: SOL, kritthvite sandstrender, deilig temperatur i vannet og konstant rundt 30 varmegrader.

Siden november har det vært mulig å reise til Thailand og herregud som har vi lengtet etter det! Er du derimot usikker på hva du bør finne på mens du er her, så kan vi hjelpe deg!  Vi har samlet 5 kule (og rimelige) ting som kan gjøre oppholdet ditt i Thailand enda bedre!

Dykking på Koh Tao

Koh Tao er den perfekte øya for deg som er nysgjerrig på livet under vann og er faktisk kjent som "dykkerøya" (ikke uten grunn) … Øya kan nemlig skilte med massevis av kvalitets skjær og dykkesteder, et bra uteliv på de koselige barene og i tillegg så finner du rundt 200 dykkebutikker rundt omkring på øya. Her handler det om dykking!

Uansett om du er en erfaren dykker eller ikke, så finnes det ulike muligheter for alle her. Du kan lære å dykke, dra på noen fundives, ta et fridykkekurs eller ta et videregående kurs her. Vi må jo også nevne at prisene er ganske så rimelig her!

 
Hva: 5 dagers "lær å dykke" kurs
Pris: fra 4.245,-
Inkludert: Dykkertimer, overnatting og leie av utstyr.

Les mer om opplevelsen her.

Episk reise fra Bangkok til Hua Hin

En annen kul måte å utforske Thailand på er vår reise fra Bangkok til Hua Hin. Her får du 8 eventyrlige dager på å reise gjennom jungelen, tilbringe tid på strendene og ta deg noen forfriskende dukkerter i fossene underveis. Du starter i Bangkok hvor du får noen dager på å se deg rundt før du reiser videre til Sai Yok nasjonalpark. Bruk 3 dager her og bli ett med jungelen når du glir nedover elven på din egen flåte. Du får selvfølgelig også tid til en kajakktur eller to i de vakre omgivelsene!

Fra Sai Yok nasjonalpark drar du videre til Hua Hin, hvor du får noen dager på å henge med resten av gruppen. Du kan for eksempel prøve deg på kiteboarding eller så kan du besøke det lokale nattmarkedet om kvelden hvis du føler for det?

Hva: 8 dagers oppplevelsesreise fra Bangkok til Hua Hin
Pris: fra 9.610,-
Inkludert: Airport pick-up, overnatting, 7x frokost, 3 x lunsj, 2 x middag, raftingtur, kajakktur og all lokal transport.

Høres det ut som en tur for deg? Les mer her

Chumpon Coral Island Camping

Lyst til å prøve deg på «Robinson-livet» på en øde øy? Vel, her er sjansen din! På vår Chumpon Coral Island Camping-tur besøker du Koh Kye, som er en øde øy laget av koraller. Turen er totalt 3 dager og 2 netter og du overnatter ved å campe ute på øya. Spennende ikke sant?! Noe som også er kult ved denne turen er et besøk til den lokale fiskerlandsbyen og deres lille samfunn. Det er en fin og spesiell måte å få kontakt med lokalbefolkningen på.

Denne turen er ganske kort, men det er en perfekt måte å starte reisen på hvis du planlegger å besøke Koh Pha Ngan, Koh Tao eller Koh Samui også.

Hva: 3 dager og 2 entter med camping
Pris: fra 2.703,-
Inkludert: 2 netter med camping, lokal transport med båt, inngang på Koh Kye, 2 x frokost, 1 x lunsj, 2 x middag. 

Lyst til å finne din indre Robinson Crusoe? Les mer om turen her!

Seil fra Phuket til Phi Phi Islands

Finns det noe bedre enn å nyte livet på en båt i det vakre Andamanhavet? Turen starter i Phuket og ankommer Koh Phi Phi på dag 4. Imellomtiden får du besøke Khao Phing Kan som er kjent som «James Bond Island», Railay Beach i Krabi, Koh Ha Yai og så til slutt ender du opp på Koh Phi Phi. På denne øyhoppingsturen reiser du sammen med andre backpackere og sovner hver kveld om bord i båten med kun lyden av bølger som plasker mot skroget.

Det er massevis av tid til snorkling, svømming og late dager på strendene underveis (og selvfølgelig en sjanse til å utforske nattelivet i Krabi også). Det høres vel ikke feil ut denne turen her?


Hva:
4 dager og 3 netter på seilbåt
Pris: fra 5.361,-
Inkludert: 3 overnattinger, 3 x frokost, 2 x lunsj, 2 x middag. 

Les mer om denne seilturen her!

Khao Sok National Park

Er du mer glad i jungelturer og vil se de mer landlige delene av Thailand? Da bør du sjekke ut denne unike opplevelsen i Khao Sok nasjonalpark. Her får du 3 dager der du er omgitt av vill natur sammen med andre unge backpackere.

Her kommer du til å bo midt i jungelen i din egen trehytte og sove en natt midt på innsjøen på din egen lille flytende bungalow. Det er bare å glede seg til masse svømming, fotturer, fantastisk dyreliv, kajakkturer og så mye mer!

Etter at denne korte opplevelsesreisen er over, så kan du velge å ta turen ut til en av de mange strendene eller krysse av neste ting på din bucketliste i Thailand. Det er så mange opplevelser å velge imellom her!


Hva:
3 dager og 2 netter i Khao Sok National Park
Pris: fra 5.159,-
Inkludert: 2 overnattinger, lokal transport, 2 x frokost, 2 x lunsj, 2 x middag. 

Les mer om opplevelsen her!

Vil du også oppleve Thailand?

Det håper vi at du vil og at du fant litt inspirasjon i opplevelsene ovenfor. Er du fortsatt usikker eller vil ah hjelp til å planlegge din neste reise til Thailand? Ja, da er det bare å snakke med oss!

P.S. Vi holder oss oppdaterte på reiserestriksjonene hele tiden - så du er i gode hender hos oss!

Jeg vil vite mer om reiser til Thailand

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...