Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Klar for noe annerledes? Utforsk vakre Balkan!

Slovenia Triglav NP Girl Kayaking

Er du ute etter lokale eventyr eller utrolige landskap?

Kanskje vet du det ikke enda, men det er mange gode grunner til å flytte Balkan til toppen av bucketlisten din. For det første, Balkan er proppet med muligheter for eventyr og opplevelser, og hvis du er en ekte adrenalinjunkie kan vi anbefale rafting på de ville elvene, vandring i vakre fjellandskap eller ziplining tvers over dype daler. For det andre, Balkan er et relativt uoppdaget område hvor du finner sjarmerende gamle landsbyer med sjarmerende spisesteder langs veikanten der du kan chille med de lokale. Og det aller beste med Balkan? Du har det det meste nesten helt for deg selv, og det er billig å reise her! Har Balkan trigget reiselysten din, så les videre!

Durmitor National Park Mountain Lake Emerald
Sjekk ut alle destinasjonene i Balkan
Balkan er en av de mest uberørte regionene i Europa, og definitivt et sted å besøke hvis du er interessert i autentiske og lokale opplevelser. Å ja, hvis du liker vakre landskap - vil du ikke angre på et besøk i regionen.
Se alle destinasjoner i Balkan

Hvorfor reise til Balkan?

Balkan handler om å oppdage det ukjente. Selv om Balkan kan virke langt hjemmefra, er det geografisk sett rett rundt hjørnet.

En tur til Balkan betyr på mange måter en reise tilbake i tid. Her finner du uberørt natur, gamle sjarmerende landsbyer med små steinhus hvor bøndene frakter frukten og grønnsakene sine med hest og kjerre til det lokale markedet. Apropos tid, så vil du raskt oppdage at det er en litt mer avslappet holdning til konseptet tid i Balkan, enn det du er vant til. De lokale henger gladelig i timevis i kafeen på torget, og hastverk er ikke vanlig å oppleve – spesielt når du reiser utenfor de store byene.

Hvert land i Balkan byr på spektakulære naturopplevelser. Elsker du naturen, har du kommet til rett sted. Utforsk de vakre fjellkjedene, de krystallklare innsjøene og ville elvene omgitt av tusenvis av fargerike villblomster. 

Vi kan hjelpe deg med reiser til: 

Train Station In Sunset Czech Republic Cover
Reisen til Balkan
Vi oppfordrer deg til å reise til Balkan med tog. Ikke bare får du se det fantastiske landskapet fra første rad, det er også en topp mulighet til å møte nye mennesker.
Les mer om interrail her!

Hvordan reise til Balkan

travel with train through balkan

Det er mange muligheter hvis du vil reise til Balkan. Selvfølgelig kan du alltids fly dit - det er lettvint og regionen har mange internasjonale flyplasser. Men, hvis du vil få mest mulig ut av reisen din, burde du reise til Balkan med tog. En Interrail-billett er et godt alternativ til å fly, og du får sett så mye mer underveis. Du kan stoppe i spennende byer på vei gjennom Europa, og se landskapene du passerer på veien. Se for deg å sitte i en togkupé sammen med venner, familie eller andre reisende som deg, med en god kopp kaffe i hånda mens du beundrer naturen utenfor vinduet i full fart sørover i Europa. Før du vet ordet av det har du allerede kommet fram til destinasjonen. Høres ganske chill ut, eller hva?!

rafting-aerial-two-rafts-cover
Aktiviteter i Balkan
Balkan handler om natur og eventyr - helst i en herlig blanding. Trekking, ziplining, terrengsykling og rafting er blant de populære eventyrene som venter deg i Balkan..
Aktive dagsturer

Aktiviteter i Balkan

Balkan er det perfekte reisemålet hvis du er ute etter eventyr og vakker natur. Ikke forvent klassiske turistattraksjoner som Eiffeltårnet i Paris, Guggenheim i Bilbao eller Brandenburger Tor i Berlin. Selvfølgelig er det nok av ikoniske monumenter og historiske bygninger, men Balkan handler først og fremst om opplevelser i naturen.

zipline through valleys in montenegro

Hvis du vil få et ordentlig adrenalinkick, er det alltids muligheter for rafting. Balkan har mange ville elver med stryk som kan utfordre selv den mest erfarne rafter. Du kan også fly gjennom dype daler på zipline, eller du kan teste terrengsykling på bratte stier i høylandet.

Liker du vannsport bedre, tilbyr landene langs Adriaterhavet gode muligheter for snorkling og seilturer. I Kroatia finner du til og med et av de beste stedene i Europa for kitesurfing.

Croatia Gradina Korenicka Landscape
Dra på road trip på Balkan
Frihet. Det er ordet som best beskriver følelsen av å være på road trip i Balkan. Utforsk små landbyer, stopp hvor du vil og slå leir i villmarken.
Road trips i Balkan

Road trip i Balkan

go on a road trip in a camper in balkan

En kul måte å utforske Balkan på er å leie en campervan. Fri som fuglen kan du utforske de fantastiske landene i ditt eget tempo. Slå leir i fjellet, slapp av i byene eller kjør langs Adriaterhavskysten og stopp akkurat hvor du vil. En road trip er definitivt den reiseformen som gir størst frihet, og selv om ruten helt er opp til deg, har vi laget et par reiseforslag til inspirasjon.

Sjekk ut campervan-modellene i Balkan her

Mostar Bosnia Herzegovina River Bank View Old Bridge Stari Most
Bli med på rundreise med andre backpackere
Hvis du ha lyst til å utforske Balkan men ikke på egenhånd, kan en gruppereise med backpackere som deg selv være midt i blinken. Og hvem vet, kanskje får du venner for livet.
Sjekk ut rundreiser i Balkan her

Bli med på en rundreise med andre backpackere

Det er mange måter å utforske Balkan på. En måte er å bli med på en rundreise med andre backpackere som deg. Hvis du er usikker på hva du skal se, eller ikke føler for å organisere alt selv, er de små gruppereisene et bra alternativ.

group tours is a great way of exploring the unknown with likeminded travellers

På disse turene har du en lokal guide som viser deg alt det er verdt å se på ganske kort tid. Det er skikkelig god stemning i gruppene, og ingenting slår å sitte rundt bålet, kikke på stjernehimmelen og nyte en øl sammen med de nye vennene dine. 

Les mer om rundreiser i Balkan her

Vil du vite mer?

Hvis denne artikkelen trigget reiselysten din (vi er sikre på at den har gjort det), ikke nøl med å skrive til oss! La oss hjelpe deg med å planlegge din neste tur til Balkan, uansett hvordan type reise i Balkan du drømmer om. 

Jeg vil vite mer om turer til Balkan

alt

Design din egen reise i Balkan

Lyst til å oppdage Balkan på en reise du selv har satt sammen? Sånn gjør du:

  1. Lag din drømmereise
  2. Vi sjekker de beste alternativene og priser
  3. Din personlige reisespesialist sender deg en tilbakemelding og et reiseforlag 

Vi sørger for å sjekke reiseplanen din, slik at du får mest mulig ut av budsjettet ditt og vi deler våre beste reisetips. Vår hjelp er gratis - ingen kostnader, ingen forpliktelser.

Lag din egen reise

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...